Inschrijvingsformulier kerstmarkt 17-12-2021

Standje van organisatie nodig*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.

22 kerstmarkt 2021

Voor de 22ste keer organiseert de Gemeenschapsraad Noorderwijk hun kerstmarkt op het dorpsplein te Noorderwijk (GPS- Ring 26 - 2200 Noorderwijk).

De basis deelnameprijs bedraagt nog steeds € 40,00 (plus eventuele meerprijs) en is op voorhand te betalen.  Enkel na betaling is uw inschrijving definitief. Voor deze prijs kan u indien gewenst gebruik maken van één of meerdere van onze voorziene  overdekte standjes (dit is geen verplichting). U mag ook gebruik maken van een eigen meegebracht tent of paraplu.. 

Indien u wenst gebruik te maken van meer dan 4 meter, dan is dit mogelijk mits een opleg van € 5,00 per lopende meter.

Er kan per stand één wagen bij de stand blijven staan. Andere wagens dienen te parkeren in 'de Ghellincklaan' op loopafstand van de markt.

Opstellen kan vanaf 16 uur. De markt is voor het publiek toegankelijk vanaf 18 uur en sluit om 24 uur. De standen moeten ten laatste tegen 01:00 uur zijn afgebroken.

Er zijn glascontainers en restafval containers ter plaatse aanwezig. Gelieve uw afval juist gescheiden in de juiste plaatsen te deponeren.

De verkoop van alcoholische dranken is enkel toegelaten aan verenigingen en wijken die aangesloten zijn bij de Gemeenschapsraad Noorderwijk.

Er zijn vuurkorven vanuit de organisatie voorzien. Het gebruik van eigen vuurkorven is verboden. Warmtepaddenstoelen zijn eventueel wel toegestaan. Let wel, er kan steeds controle komen van de brandweer op juist gebruik en aansluiting van deze toestellen.

REKENINGNUMMER GEMEENSCHAPSRAAD NOORDERWIJK

BE59.0014.3947.2926

Inschrijven is mogelijk tot en met 01 december 2021.